Från dröm till verklighet

Här nedan kan du läsa mer om våra tjänster och
hur vi kan uppfylla dina drömmar.

Tjänster Snickareliten Frillesås

Byggnadssnickeri

Vi på Snickareliten har mångårig erfarenhet inom snickeribranschen och vi strävar alltid efter uppnå toppklassiga resultat som förgyller din vardag. Vi bygger staket, plank, förrådshus, trappor, altanräcken, uterum m.m. Oavsett om det rör sig om stora eller små projekt, så tar vi oss an det.

Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig. 

Tjänster Snickareliten Frillesås
Tjänster Snickareliten Frillesås

Renovering

Dags att uppdatera köket där hemma? Eller behöver badrummet en ansiktslyftning? Vi på Snickareliten tar oss an både små och stora renoveringsprojekt, samt utgår ifrån dina önskemål och behov. Oavsett om du bara vill byta ut några skåp i köket eller riva ut allt, så ordnar vi det. Kontakta oss redan idag för en gratis offert.

Tjänster Snickareliten Frillesås

Altanbygge

Att ta sig an ett altanbygge kräver både tid, bra planering, materialkännedom och goda kunskaper. Detta är något som vi på Snickareliten kan bygga efter dina önskemål och behov. Oavsett om du behöver bygga din altan på en stor eller liten yta, så anpassar vi oss efter din situation. Vi bygger altaner efter både befintliga ritningar samt egna. Självklart erbjuder vi en gratis offert när du kontaktar oss!

Tjänster Snickareliten Frillesås
Hem Snickareliten Frillesås

Köksbygge

Är det dags för det där köket som du alltid har drömt om? Vi på Snickareliten kan hjälpa dig att uppfylla drömmen. Oavsett om det rör sig om enklare installationer av köksskåp, eller en totalrenovering, så ordnar vi detta. Vi utför arbetet efter dina önskemål och behov. Skulle du behöva idéer och uppslag kan vi självklart erbjuda det under projektets gång. Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om hur vi kan ordna drömköket till dig!

Utbyggnation

Att bygga ut huset är ofta ett stort och omfattande projekt. Det krävs mycket kunskap om vilka regler som gäller, samt vilka material som ska användas. Våra snickare på Snickareliten har mångårig erfarenhet inom detta område och vet vad som behövs vid denna typ av projekt. När du kontaktar oss kommer vi gå igenom en projektplan tillsammans och se över alla behov och önskemål som du har.

Hem Snickareliten Frillesås
Tjänster Snickareliten Frillesås

Golvläggning

Att lägga nytt golv själv brukar kunna vara både omständigt och tidskrävande. Likväl behövs goda kunskaper för att arbetet ska utföras på rätt sätt. Vi på Snickareliten har lång erfarenhet inom området och har även bra kunskaper om vilka golvtyper som är lämpligast i olika typer av rum. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig att ordna drömgolvet i ditt hem.

Snickareliten Frillesås logotye

Fyll i dina uppgifter nedan för att få en gratis offert. 

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy